Is uw riool verstopt of heeft u riool problemen? Stenekes is dé rioolspecialist in Groningen

Riool verstopt? Wij zijn altijd bereikbaar met 24-uursservice!

Is uw wc, afvoer of u riool verstopt? De verstoppingen zijn vervelend en komen nooit op een goed moment. Onze rioolspecialisten werken met een 24-uurs service en zijn snel ter plaatse om uw een verstopping te verhelpen. Dat betekent dat u ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen een beroep kunt doen op ons. Wilt u snel van u problemen af, bel dan naar 06-537 06 552

Riool ontstoppen, snel en adequaat!

Dus is uw riool verstopt? Rioolspecialist Stenekes uit Noordhorn (Groningen) helpt u snel. Zo is één telefoontje voldoende om direct geholpen te worden. Doorgaans kunnen afvoer- en rioolproblemen relatief snel worden opgelost. U hoeft dus niet bang te zijn voor een torenhoge riolering eindafrekening. Bel snel naar 06-537 06 552

Stankoverlast in uw woning?

We zijn experts in het opsporen van de oorzaak van vervelende geurtjes in uw huis. Doormiddel van rookinspectie kunnen wij de rioollucht gemakkelijk oplossen door het riool te repareren op de plekken, waar de rook zijn weg naar buiten zoekt. Rioolreparatie kan daardoor snel en efficiënt uitgevoerd worden!

Breuk of verzakking van de leiding?

Heeft u een breuk, verzakking, boomwortelingroei etc. Stenekes Rioolspecialist heeft camera's voor leidingen van leidingen van 32mm tot 150mm, zodat de oorzaak snel gevonden is.

Het probleem kan zo verholpen worden op de plek waar het noodzakelijk is. Dit bied extra zekerheid om vervelende problemen nu- en in de toekomst te voorkomen.

Stenekes Rioolspecialist heeft al ruim 25 jaar ervaring!

Wij zijn de experts als het gaat om uw riool. Voor al uw verstoppingen, breuken, verzakking! Wij vinden snel de oorzaak en helpen u er snel vanaf. Met moderne apparatuur en 25 jaar ervaring gaan wij graag voor u aan de slag! Dus neem snel contact met het telefoonnummer 06-537 06 552.

 

contact stenekes Rioolspecialist

Rioolspecialist Stenekes
Transportweg 4
9804TJ Noordhorn

Tel: 0594-528647
of 06-53706552Riool laten ontstoppen?

Vul nu ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Dag en nacht bereikbaar - Bel 06-53706552

Last van verstoppingen?

Stankoverlast in uw woning?

Camera inspectie van uw riolering

Stenekes Rioolspecialist
Stenekes Rioolspecialist
Stenekes Rioolspecialist
Stenekes Rioolspecialist
Stenekes Rioolspecialist
arrow